Aldizkari batzuetan irteten da Euskal Herriko jatetxeak hobenak dira. Hauek dira janari tipikoak:
- Gasteizen patatak, perretxikok eta barraskiloak asko jaten dira. Eta gozozalea ba zara, goxoak bikainak dira zuretzat. Janaria lagun egiteko Arabako Erriozako ardoa beharrezkoa da.
- Donostia hiriko bakarra da hiru jatetxeak hiru ilargiekin dauzkanean. Eta alde zaharretan ikusteko pintxoak daude.
- Bizkaiko bakailaoa eta pintxoak oso garrantzitsuak dira Bilboko gastronomian.
Juan Maria Arzak, Martin Berasategi, Pedro Subijana, Andoni Luis Aduriz eta Karlos Arguiñano Euskal Herriko sukaldari hobenak dira.
- Gasteizen patatak, perretxikok eta barraskiloak asko jaten dira. Eta gozozalea ba zara, goxoak bikainak dira zuretzat. Janaria lagun egiteko Arabako Erriozako ardoa beharrezkoa da.
- Donostia hiriko bakarra da hiru jatetxeak hiru ilargiekin dauzkanean. Eta alde zaharretan ikusteko pintxoak daude.
- Bizkaiko bakailaoa eta pintxoak oso garrantzitsuak dira Bilboko gastronomian.
Juan Maria Arzak, Martin Berasategi, Pedro Subijana, Andoni Luis Aduriz eta Karlos Arguiñano Euskal Herriko sukaldari hobenak dira.
No hay comentarios:
Publicar un comentario